Tot el que t'agrada llegir ...

…coses curioses…

5 coses que no sabies sobre el penis

Faloteca Islandesa:
Islàndia compta amb el Museu falológico ubicat en Húsavík, al nord del país. Posseïx la més extensa col·lecció de penis de diferents espècies, tant en formol com dissecats. En 2011 el museu va aconseguir un exemplar de penis d’homo sapiens, donat per Paul Llaurason, un amic del director del museu.

pene7_0Algunes xifres sobre el penis:
Existixen al voltant de 42 tipus de bacteris en el penis, algunes menys si este està circundidado. Una cullerada de te de semen conté 7 calories. Un de cada 400 hòmens és prou flexible per a poder practicar-se a si mateix sexe oral. La longitud mitjana d’un penis erecte és de 13,12 centímetres. La longitud mitjana d’un penis flàccid és de 9,16 centímetres. Un penis és completament funcional si té una longitud entre 8 i 12 centímetres. El penis més llarg documentat mesura un total de 34,3 cm en erecció i 24 centímetres en repòs.

El penis més antic:
L’espècie més antiga de la que es té registres d’un òrgan sexual semblant al penis és una criatura marina crida Colymbosathon ecplecticos (“asombroso nadador de gran pene”) . Es tracta del penis més antic del món. Este crustaci mesurava uns 5 centímetres, va viure en el mar fa uns 425 milions d’anys i va ser descobert per científics de la Universitat de Leicester (Regne Unit) en 2003.pene6

L’alimentació afecta la potència sexual:
El menjar fem i en general una dieta basada en greixos trans i sucres, reduïxen de forma significativa la potència sexual de l’home. I és que prendre molts carbohidratos, lactis, dolços o alcohol provoquen la inhibició de producció de testosterona, la qual cosa pot conduir a un menor vigor sexual, mala salut en general i a la disfunció erèctil. Tenint en compte que per a mantindre una erecció adequada és necessari tindre un bon flux arterial i venós en el penis, la qual cosa menges influirà en la salut cardiovascular i, per tant, en la funció sexual. A millor alimentació, millor flux sanguini del penis.

Fumar acurta la grandària del penis:
Segons una investigació realitzada per la Universitat de Texas (EE.UU.) el tabac provoca atròfia vascular i esclerosi del cos cavernós, que conduïxen a una reducció de la grandària del penis en erecció. Este acurtament pot ser de fins a 1 centímetre de longitud.

¿Estás planeando un viaje a Roma y la ciudad del Vaticano? Ahorra tiempo y dinero con ROMA PASS (de London Pass) par el Vaticano | Leer más

AMAZON PRECIOS BAJOS
VER PRECIOS BAJOS EN AMAZONpròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Tot el que t'agrada llegir …

Autor Anders Norén

Contact Us