Tot el que t'agrada llegir ...

…coses curioses…

5 raons per a dormir despullat / nuet

Dormir despullat et manté jove.
Les hormones antienvelliment i la melatonina, eixa substància que segreguem de forma natural, que a la nit ajuda a l’organisme a regular els nostres cicles del son, s’alliberen molt més fàcilment si tenim una adequada temperatura corporal. Per a mantindre la nostra temperatura corporal per davall de 21 ° C dins del llit la millor forma es… dormir despullat.

Dormir despullat és més saludable.
Segons un estudi de la National Sleep Foundation, dormir despullat regula els nivells de cortisol que prevé l’augment de pressió arterial i colesterol, la gana, les interrupcions de son o la baixada de la libido, entre altres coses. A més, quan dorms amb pijama o baix mantes pesades impedixes l’alliberament de l’hormona del creixement, per la qual cosa s’obstaculitza el procés de reparació nocturna d’ossos, músculs i pell.

Dormir despullat protegix els teus òrgans sexuals.
Dormir sense pijama pot reduir problemes com ara infeccions per fongs. Així, tal com explica l’expert Austin Ugwumadu de l’hospital St George’s de Londres (Regne Unit) “este fong (fongs vaginals) ama els ambients tancats i càlids, així que és recomanable usar roba solta o preferiblement no portar res en absoluto”. De cara als hòmens, dormir despullat millora la fertilitat gràcies a què els testicles mantenen una temperatura adequada.

Dormir despullat millora l’autoestima.
La millor estratègia per a persones amb problemes d’autoestima degut al seu físic és dormir despullat. Este gest tan simple ajuda a millorar la confiança i l’autoestima a l’acostumar-nos a veure el nostre cos tal qual és cada nit a l’anar-nos-en a dormir.

¿Estás planeando un viaje a Roma y la ciudad del Vaticano? Ahorra tiempo y dinero con ROMA PASS (de London Pass) par el Vaticano | Leer más

AMAZON PRECIOS BAJOS
VER PRECIOS BAJOS EN AMAZONpròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Tot el que t'agrada llegir …

Autor Anders Norén

Contact Us