Tot el que t'agrada llegir ...

…coses curioses…

“Confirmat: La pasta no engreixa”

No s’ha trobat associació entre menjar pasta i un augment de l’índex de massa corporal.
En les dietes habituals per a perdre pes la pasta té sens dubte mal reputació.
A pesar de ser un nutrient representatiu de la dieta mediterrània, la pasta sol considerar-se una bomba calòrica, un “alimento trampa” per a una menjar de recompensa o especial.


Ara, un nou estudi dut a terme per l’Institut Neurològic Mediterrani Neuromed en Pozzilli (Itàlia) ha desmuntat este mite, exposant que la pasta és sana i que no inclina la balança a augmentar el nostre índex de massa corporal. Menjar pasta no sols ha sigut associat de mantindre un índex de massa corporal sa, sinó també per a reduir el risc de patir obesitat general i abdominal.
El consum de pasta no va ser associat amb un augment en el pes corporal Per a la seua investigació, els científics van examinar a més de 23.000 persones inscrites en dos grans estudis epidemiològics:
el projecte Moli-sani i l’Enquesta de Nutrició i Salut italiana, de l’Institut Neurològic Neuromed. “Mediante l’anàlisi de les dades antropomètriques dels participants i els seus hàbits alimentaris hem vist que el consum de pasta, al contrari del que molts pensen, no s’associa amb un augment en el pes corporal.
Els resultats mostren que la pasta contribuïx a tindre un índex de massa corporal saludable, una menor circumferència de la cintura i una millor relació cintura-cadera”, explica George Pounis, líder del treball.
SEGUR QUE T’INTERESA…
5 aliments per a dormir millor 5 aliments per a dormir millor
Tenint en compte que la dieta mediterrània és considerada una de les més saludables, segons esta investigació està clar que introduir la pasta sovint, així com els cereals, el pa o l’arròs, representa una combinació excel·lent si es desitja abaixar de pes. L’estudi ha sigut publicat en la revista Nutrition and Diabetis.

¿Estás planeando un viaje a Roma y la ciudad del Vaticano? Ahorra tiempo y dinero con ROMA PASS (de London Pass) par el Vaticano | Leer máspròxim Publicar

Anterior Publicar

© 2018 Tot el que t'agrada llegir …

Autor Anders Norén

Contact Us