El mètode japonés per a eliminar estrés de pares i fills

La criden la tècnica de la felicitat, i asseguren que és miraculosa. Només necessites les teues mans i uns xicotets trucs per a desfer-te de l’estrés i ajudar els teus fills a relaxar-se. I és que l’estrés, sí, l’estrés, s’ha convertit ja en el principal mal del nostre segle.
Ningú dubte del mal que fa a la salut. Així que si vols desfer-te d’ell, aprén esta senzilla tècnica japonesa.
La tècnica japonesa dels dits per a eliminar estrés de pares i fills.

Booking.com

Cansament, angoixa, nerviosisme, tristeza… tots estes emocions, estats anímics i físics, ens porten irremeiablement a sentir-nos realment estressats. Les presses, el treball, les preocupaciones… acaben afectant la nostra salut, i es manifesten amb dolors de cap, restrenyiment, dolor d’estómago… com desposseir-nos de tot açò?
Cada mà té cinc dits i cada dit representa una emoció diferent:

1. El dit menut representa l’ansietat, l’apatia, la falta d’energia. A nivell físic, està relacionat amb el cor, l’intestí i els ossos.
2. El dit anular, la tristesa i el sentiment de dubte. I físicament es pot projectar en els problemes d’estómac i en les afeccions respiratòries, com l’asma.
3. El dit del mig, la ira, l’agressivitat. Relacionat físicament amb el cansament, vesícula, fetge, dolor menstrual i dolors de cap.
4. El dit índex, la por. Reflectisc també dels dolors musculars i problemes de bufeta i de renyons.
5. El dit polze, la preocupació, l’estrés. Relacionat amb els problemes de pell, d’estómac i dolors de cap. Esta tècnica (originària de Japó, relacionada amb el shiatsu) , assegura que cada pressió que exercisques sobre cada un d’eixos dits, servirà com a alleugeriment a un determinat dolor.

Passos de la tècnica japonesa per a alliberar-se de l’estrés

1. Junta les mans amb força, pressionant els dits.
2. Ara tanca el puny esquerre i embolica-ho amb la mà dreta.
3. Pressiona el dit de la malaltia que vullgues calmar. Si és estrés, el dit polze. Si és por, el dit índex.
4. Mantín pressió durant 30 segons.
5. Descansa altres 30 segons i repetix l’operació.
6. També pots exercir la pressió sobre el dit amb la mà oberta, en compte de tancar-la en puny.

Si ho preferixes així, obri la mà esquerra i amb l’índex i el polze de la mà dreta, pressiona les dos falanges del dit seleccionat durant uns minuts.
Pots tornar a fer este exercici diverses vegades seguides. I repetir-la amb un altre dit si vols calmar una altra malaltia.
Els japonesos asseguren que funciona perquè les mans estan connectades en el cervell amb totes les emocions.
manos-dedos-colores-p


Contact Us